Victor Piturca si Eugen Neagoe, antrenorii Nationalei de fotbal sunt sefi la groapa de gunoi! Si nu e o gluma!

Antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca (56 de ani), si "secundul" acestuia, Eugen Neagoe (45 de ani), sunt parteneri si de afaceri, nu doar pe banca tehnica a echipei nationale a Romaniei.

Distribuie pe:

fara descriereVictor PiturcaCei doi sunt patronii gropii de gunoi a Craiovei, situata la Mofleni. Pentru ca le-a mers bine cu prima afacere, si-au deschis si o balastiera pe raul Jiu, in zona localitatii Tuglui (jud. Dolj).

fara descriereEugen NeagoeVictor Piturca si Eugen Neagoe sunt prieteni vechi, dar cel din urma a aparut oficial in apropierea lui Piti dupa ce Stefan Iovan a sarit din "schema". In 2009, Victor Piturca era dat afara de Mircea Sandu de pe postul de selectioner. Stefan Iovan a ales sa nu paraseasca echipa nationala si a ramas secundul lui Razvan Lucescu. Acest gest l-a facut pe Piturca sa se simta tradat si astfel s-a rupt o prietenie veche de 26 de ani. Cei doi au fost colegi la Steaua, urmand ca Iovan sa fie colaborator al lui Piti la toate echipele pe care le-a antrenat. Din 2010, alaturi de "Satana" a aparut Eugen Neagoe, care efectiv s-a incaltat in "ghetele" lui Iovan.

fara descriereGroapa de gunoi MofleniDupa plecarea de la echipa nationala, Piturca a prins primul contract la Steaua. Cu el a venit si Eugen Neagoe. A urmat Craiova, tot in 2010, si echipa nationala, din 2011. Cei doi nu s-au inteles bine doar la antrenamente si la partidele de fotbal, ci si in afacerile pe care si le-au dezvoltat impreuna. Piturca si Neagoe sunt patronii gropii de gunoi a Craiovei. Dupa ce au tras linie si au analizat rezultatele financiare, s-au hotarat sa construiasca si o balastiera (n.r. - locul unde exista depozite de materiale aluvionare de unde se exploateaza balastul) pe Jiu. Pentru ca "Piti" si "Geana", cum li se spune celor doi, sunt ocupati cu fotbalul, afacerile sunt gestionate de Gina Piturca, fratele selectionerului.

In paralel, Victor Piturca si-a dezvoltat afaceri si pe cont propriu. "Satana" a ales sa investeasca in domeniul imobiliar si detine mai multe terenuri judetele Dolj si Gorj, dar si in imprejurimile Bucurestiului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate