Victor Ponta: "Sunt vinovat pentru pierderea alegerilor. Am fost AROGANT in campanie"

Premierul Victor Ponta a vorbit despre motivele pentru care a pierdut alegerile prezidenţiale, despre viitorul sau in fruntea Guvernului si viitorul sau in politica.

Distribuie pe:

fara descriere"Eu sunt vinovat pentru pierderea alegerilor. Întotdeauna cel care candidează şi care are responsabilitatea trebuie să şi-o asume. Când am câştigat precedentele trei rânduri de alegeri a fost un merit colectiv, victoria are foarte mulţi părinţi, înfrângerea din 16 noiembrie nu e, eu sunt cel care trebuie să înţeleagă semnificaţia votului, pe de o parte să nu uit că 5.3 milioane de români au votat pentru proiectul meu şi nu am intenţia să-i dezamăgesc sau să îi uit, pe de altă parte că 6 milioane şi ceva au votat pentru proiectul unui alt candidat sau împotriva mea şi cred că nici eu, nici domnul Iohannis nu trebuie să uităm că mai sunt 6 milioane şi ceva de români care nu au votat nici pentru el, nici pentru mine, ceea ce e foarte important" a marturisit Ponta pentru Realitatea.net.

"Da, cred că da (am fost arogant, n.red.). Nu ştiu dacă eu ca persoană, dar cu siguranţă aşa a fost perceput modul de guvernare al PSD, inclusiv ideea de a nu da toată puterea unei singure formaţiuni, sunt multe lucruri care trebuie schimbate la mine, la manifestarea politică. Chestia cu protejarea corupţiilor, faptul că noi suntem cei care îi protejăm pe corupţi, a costat enorm şi cred că este un mesaj nu doar pentru noi. Până la urmă nu am protejat pe niciunul. Categoric am crezut că prin explicaţii largi, rezolv lucrurile. Lucrurile trebuie transmise foate concis şi tranşant"
a mai adaugat el.

Citeste aici continuarea


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate