Vedete

Victor Slav, dat de gol! Cu cine isi da mesaje toata ziua

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Victor Slav, dat de gol! Cu cine isi da mesaje toata ziuaicon photo
 
Victor Slav si Bianca Dragusanu s-au despartit de comun acord, in urma cu trei luni, insa isi cresc in continuare fetita impreuna. Dincolo de viata de familie, cei doi au luat-o pe drumuri separate si fiecare isi petrece timpul liber asa cum considera. 
 
In timp ce Bianca Dragusanu a petrecut alaturi de Tristan Tate in vacanta, Victor Slav este in continuare singur. 
 
Prezentatorul Kanal D isi ocupa timpul cu prietenii si colegii sai de emisie. Intr-o postare de pe Instagram, Victor a dezvaluit cu cine schimba sms-uri toata ziua. 
 
 
"Imi trimit mesaje cu vulturii de noapte", a fost mesajul transmis de Victor Slav.
 
Catalin Cazacu si Giani Kirita sunt cei doi vulturi cu care Slav schimba mesaje. Cei trei urmeaza sa prezinte din toamna, la Kanal D, emisiunea "Vulturii de noapte".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune