Victor Slav, despre femeia care i-a sucit mințile: „M-aș arunca pe capotă pentru ea”

Victor Slav a vorbit despre femeia care i-a sucit mințile. Este îndrăgită de milioane de persoane. Despre cine este vorba.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Victor Slav a venit astăzi la „Test de vedetă”, unde a vorbit despre viața sa personală. Prezentatorul TV a răspuns și la întrebarea care stă pe buzele fanelor sale. Pe cine admiră în secret Victor și cui nu i-ar refuza niciodată o noapte.

Acesta a vorbit, în prima parte a interviului, despre cea mai importnată persoana din viața sa, Sofia Natalia. Victor și fetița sa au o relație extrem de specială, chiar și după despărțirea de Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Bombă în showbiz! După câteva luni de relație și o despărțire cu scandal, sunt din nou împreună și așteaptă un copil?! „Eu nu am știut”

Citeste si: Mirela Baniaș, anunț radical înainte de nuntă: „Lucrurile avansează într-o direcție pe care nu mi-o doresc”

Citeste si: Ricardo și Raluca de la „Puterea dragostei”, de mână în afara competiției! Imaginea care îi poate descalifica

De câteva luni, micuța Sofia se află la bunica maternă, la Petroșani.

„Încercăm să ne împărțim și să dau o felie din toate părțile. În acest moment, fetița se află la mama Biancăi. A stat în perioada asta de iarnă. O să o aducem în curând. A fost bine pentru ea, că are acolo mâncare bio, aerul este mult mai nepoluat. Oricum, în perioada asta am zis că e mai bine să stea acolo”, a dezvăluit Victor la Teo Show.

Acesta a fost provocat să răspundă cu cine ar petrece o noapte, iar răspunsul său a fost unul de-a dreptul surprinzător. Femeia care i-a sucit mințile lui Victor este considerată o femeie fatală în România și este dorită de către mulți bărbați din lumea întreagă.

fara descriere

Ce ar face Victor pentru femeia pe care o place

„Asta e, îmi asum. Cu Mădălina Ghenea. M-aș da jos din mașina asta și m-aș urca în mașina din dreapta dacă ar apărea la semafor. M-aș așeza pe capotă”, a spus amuzat Victor.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate