Victor Slav ia 2.500 de euro pe luna! Bianca face banii astia in cateva minute! Vezi cum reuseste

(Ne)fericirea alaturi de Victor Slav i-a adus sume substantiale in cont Biancai Dragusanu.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereDaca viata sentimentala a Biancai este un sir nesfarsit de controverse, speculatii si tentative de manipulare a presei, ca nici ea nu mai stie ce e real si ce e doar marketing, ei bine, finantele frumoasei roscate care tine primele pagini ale tabloidelor si apare in toate emisiunile de divertisment, n-au aratat niciodata mai bine. Si nici nu punem la socoteala darul pecuniar de la nunta, de care proaspetii insuratei abia s-au atins.

Din prezentari de moda, aparitii televizate si contracte de imagine, protagonista noastra a strans in jur de 20.000 de euro. A plecat in Dubai cu niste prieteni, sa se relaxeze iar acolo, in mallurile fascinante si extrem de scumpe, s-a “usurat” de aproape toti banii. Fara sa ezite, caci stia ca in tara o asteapta o sumedenie de oferte de a mai castiga niste sume fabuloase. Si exact asta s-a intamplat.fara descriere

In doar trei saptamani de cand s-a intors pe plaiurile mioritice, intreprinzatoarea nevasta a baiatului de la meteo si-a refacut conturile. Ba mai mult, a adaugat inca 5.000 de euro pe langa acoperirea “gaurii” din Dubai. Si asta gratie unor minute petrecute pe podium si a catorva povesti despre viata ei in fata camerelor de luat vederi.

Victor Slav, consortul ei, nu se imbogateste insa la fel de usor. Acesta are un salariu fix, de 2500 de euro pe luna, bani pentru care trebuie sa se trezeasca dis de dimineata, pe la sase, ca sa le prezinte vremea romanilor care se pregatesc sa plece la serviciu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate