Victor Slav: „M-am rugat la Zidul Plângerii”

Victor Slav a avut parte de ziua lui de o experiență pe care nu o va uita niciodată.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Victor Slav a avut parte de o zi de naștere specială. Acesta a petrecut aniversarea a celor 39 de ani în Israel alături de niște persoane speciale.


In articol:

Prezentatorul TV a avut parte de patru zile pline, în care a putut vedea multe lucruri speciale. Invitat la Teo Show alături de  Cătălin Cazacu, Victor a dezvăluit ce a trăit acolo.

Citeste si: Adina, ex-Heaven, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre sarcină: "Anul trecut mi-a fost extirpat ovarul pentru că aveam tumoră, acum sunt însărcinată"! A dezvăluit numele copilului

Citeste si: Ce sex va avea bebelușul lui Skizzo Skillz și al Deei! Părinții au făcut anunțul

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Otilia și Veronica, înmormântate chiar acum! E copleșitor ce s-a întâmplat chiar la începutul ceremoniilor

„Așa s-a nimerit. Noi suntem un grup de prieteni care mergem în pelerinaj. Mergem foarte des la mănăstirea Nechit din Piatra Neamț unde i-am spus și individului că ar trebui să meargă ca să fac un om din el. Ne-am gândit să mergem în Țara Sfântă. S-a întâmplat ca toată lumea să poată fix în perioada asta. Așa a fost să fie.

Am mers la David, un prieten acasă. Ne-am simțit foarte bine acolo. Este foarte important să te duci acolo cu un grup de oameni care gândesc la fel și cu cineva care să știe unde să te ducă. Am văzut Nazaret, am văzut Betheleem, am văzut Haifa. Am stat patru zile. La Zidul Plângerii am ajuns doar să îl văd și să mă rog acolo. Sunt mult mai multe locuri de vizitat acolo, Golgota, piatra unde a fost biciuit. Era foarte multă lume, cozi interminabile. Nu ai timp să te conectezi.

Ce s-a întâmplat la plecarea din pelerinaj

La Zidul Plângerii sunt foarte mulți evrei care se roagă. E un loc cu multă încărcătură emoțională. Cătălin, deși nu pare, este foarte credincios.Când trecem pe lângă mănăstiri, mergem și ne rugăm.

La plecare, ne-a binecuvântat și ne-a transmis să ne rugăm și pentru ei. La Nechit, rugile starețului sunt foarte puternice. Acolo este pământ din pământul sfânt.

Am fost într-un orășel, este primul oraș din lume, de acolo a început totul. Sunt numai preoți și măicuțe românce acolo. Este cel mai jos oraș ca altitudine din lume. Am stat cu măicuța de vorbă”, a spus Victor Slav la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Victor Slav, reacţie vehementă după ce s-a spus că ar avea o nouă iubită

Cătălin Cazacu şi-a făcut un tatuaj incredibil pe picior: „Cu adevărat simţi că trăieşti după 200 km/h” FOTO

Fosta iubită a lui Victor Slav, ispită pe insulă? Vezi la ce emisiune i s-a propus să meargă şi ce răspuns a dat! EXCLUSIV!

S-a spus că Bianca Drăguşanu s-a mai îngrăşat, dar uite câte kilograme are de fapt vedeta! Vezi şi ce înălţime are diva!

Cine este și cum arată soția lui Giani din Las Fierbinți. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies