Victor Slav: „M-am rugat la Zidul Plângerii”

Victor Slav a avut parte de ziua lui de o experiență pe care nu o va uita niciodată.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Victor Slav a avut parte de o zi de naștere specială. Acesta a petrecut aniversarea a celor 39 de ani în Israel alături de niște persoane speciale.
In articol:

  Prezentatorul TV a avut parte de patru zile pline, în care a putut vedea multe lucruri speciale. Invitat la Teo Show alături de  Cătălin Cazacu, Victor a dezvăluit ce a trăit acolo.

  Citeste si: Adina, ex-Heaven, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre sarcină: "Anul trecut mi-a fost extirpat ovarul pentru că aveam tumoră, acum sunt însărcinată"! A dezvăluit numele copilului

  Citeste si: Ce sex va avea bebelușul lui Skizzo Skillz și al Deei! Părinții au făcut anunțul

  Citeste si: Otilia și Veronica, înmormântate chiar acum! E copleșitor ce s-a întâmplat chiar la începutul ceremoniilor

  „Așa s-a nimerit. Noi suntem un grup de prieteni care mergem în pelerinaj. Mergem foarte des la mănăstirea Nechit din Piatra Neamț unde i-am spus și individului că ar trebui să meargă ca să fac un om din el. Ne-am gândit să mergem în Țara Sfântă. S-a întâmplat ca toată lumea să poată fix în perioada asta. Așa a fost să fie.

  Am mers la David, un prieten acasă. Ne-am simțit foarte bine acolo. Este foarte important să te duci acolo cu un grup de oameni care gândesc la fel și cu cineva care să știe unde să te ducă. Am văzut Nazaret, am văzut Betheleem, am văzut Haifa. Am stat patru zile. La Zidul Plângerii am ajuns doar să îl văd și să mă rog acolo. Sunt mult mai multe locuri de vizitat acolo, Golgota, piatra unde a fost biciuit. Era foarte multă lume, cozi interminabile. Nu ai timp să te conectezi.

  Ce s-a întâmplat la plecarea din pelerinaj

  La Zidul Plângerii sunt foarte mulți evrei care se roagă. E un loc cu multă încărcătură emoțională. Cătălin, deși nu pare, este foarte credincios.Când trecem pe lângă mănăstiri, mergem și ne rugăm.

  La plecare, ne-a binecuvântat și ne-a transmis să ne rugăm și pentru ei. La Nechit, rugile starețului sunt foarte puternice. Acolo este pământ din pământul sfânt.

  Am fost într-un orășel, este primul oraș din lume, de acolo a început totul. Sunt numai preoți și măicuțe românce acolo. Este cel mai jos oraș ca altitudine din lume. Am stat cu măicuța de vorbă”, a spus Victor Slav la Teo Show.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate