Victor Slav nu s-a izolat singur. Cine îi este mereu alături: „Sunt cu...”

Unul dintre cei mai frumoși bărbați din România, Victor Slav, a povestit în cadrul emisiunii Teo Show despre cum își petrece timpul în izolare.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Cu cine își petrece Victor Slav timpul în izolare


In articol:

Victor Slav susține că cel mai greu în perioada izolării este să-și mențină greutatea. El a declarat că s-a îngrășat cinci kilograme de când s-a izolat acasă, dar, între timp, le-a dat jos.

„M-am îngrășat kilograme, între timp am scăpat de ele. Încerc să fac pe cât posibil, nu-mi reușește de fiecare dată. sala acasă nu se compară cu sala la sala. Alerg cât pot, ies pe afară cu cățelul”, a povestiti Victor Slav.

Citeste si: Dezvăluri uluitoare! Bianca Drăgușanu l-a acuzat și pe Botezatu că a bătut-o! "Mi-a dat două palme, m-a izbit de ușa și asta a fost tot" Când s-a întâmplat

Citeste si: Victor Slav, dezvăluri uluitoare înainte de divorțul Biancăi Drăgușanu! Prezentatorul TV a spus care a fost femeia cu care s-a simțit cel mai bine

Citeste si: Bianca Drăgușanu, în plin scandal cu Alex Bodi, face o declarație emoționantă despre Victor Slav. ”Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare”

Victor Slav nu este singur în izolare. Cine este alături de el 

Pentru că s-a mutat de puțin timp într-un apartament nou, vedeta le-a arătat tutor unde își petrece timpul în timpul pandemiei. Bursucu era curios dacă într-un apartament atât de mare, unul dintre cei mai râzvniți bărbați din România stă singur.

Cu cine își petrece Victor Slav timpul în izolare

Bursucu: „Ești singur în carantină?”

Victor Slav: „Nu sunt singur! Sunt eu și cățelul

Bursucu: „Dacă și Victor Slav a rămas doar el și cățelul, noi ce pretenții să mai avem”

În încheiere, Slav și-a ecpirmat părerea cu privire la coronavirus și de ce trebuie să ne ferim cât mai mult.

„Nu zice nimeni că nu există virusul ăsta. Există si trebuie să ne ferim. Stăm în casă pentru că trebuie să stăm în casă și trebuie să ne protejăm”, a declarat Victor Slav. (Citeste si: Cătălin Botezatu şi-a spus părerea reală despre Victor Slav! Declaraţia surprinzătoare a designerului!)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate