Victor Slav, prima declarație după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi: „A sosit momentul să...”

Victor Slav a publicat primul mesaj pe pagina lui, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat pe data de 10 martie, după doar șapte luni de mariaj. Frumoasa blodină și afaceristul din Mediaș s-au despărțit de mai multe ori înainte de a merge la notar și mulți cred că nici această separare nu va fi una permanentă.

fara descriere

Cu siguranță și Victor Slav a aflat că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a divorțat. Cu toate acestea, a ales să nu facă nicio declarație despre subiectul care ține primele pagini ale presei. Mai discret în privința vieții private, primul soț al Biancăi Drăgușanu a publicat pe pagina lui un mesaj care nu are nicio legătură cu fosta lui soție. „A sosit si momentul in care am ales corpurile de iluminat pentru noua casa. Se potrivesc de minune🤩”, a scris Victor Slav pe pagina lui de Instagram.

fara descriere

Cum a reacționat Tristan Tate când a aflat că Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi

„Nu mă interesează. Mai bine ar fi întrebat Victor despre asta. Am avut tunsori care au rezistat mai mult decât ”relația” mea cu Bianca. Părerea mea nu este importantă”, a declarat Tristan Tate, pentru Cancan.ro.

Citeste si: ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL ANULUI! Bianca Drăgușanu a mai fost la notar de trei ori până acum! Nimeni nu a știut că foștii soți au băgat actele de separare de mai multe ori! ”Prima dată a fost în septembrie”! Avem toate detaliile!

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au avut o relație în anul 2018. El este de origine americană și este campion la kickboxing. Povestea lor de dragoste a avut un final la fel de nefericit. Relația lor s-a terminat cu scandal, țipete și înjurături.

fara descriere

„Bianca Drăgușanu s-a despărțit urât de Tristan Tate! (…) Și-au reproșat fel și fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopți pierdute, femei dubioase și program haotic până la lipsa de afecțiune și interes așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis că nu mai este cale de întoarcere în relația lor și, pentru a evita discuții și mai puternice, mai bine, fiecare își vede de drum”, au povestit apropiatele Biancăi Drăgușanu despre despărțirea de Tristan Tate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate