Victor Slav, prima reacție după ce el și Bianca Drăgușanu au apărut împreună în emisiune: „Eu cu Bianca suntem...”

Victor Slav a vorbit despre relația pe care o are cum cu Bianca Drăgușanu. Ei au apărut împreună la Vulturii de Noapte, demonstrând că au rămas prieteni.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ediția de marți seara a emisiunii „Vulturii de Noapte” a fost una incendiară, unul dintre invitați fiind chiar Bianca Drăgușanu. Fanii Kanal D au așteptat cu sufletul la gură să vadă cum interacționează Victor Slav cu fosta lui soție.

Toată lumea a răsuflat ușurată când s-a dovedit că după o relație de șase ani, o căsnicie sfârșită într-un divorț și după ce au făcut un copil împreună Victor Slav și Bianca Drăgușanu nu își partă pică unul altuia și chiar sunt prieteni și se pot amuza împreună.

fara descriere

„Eu cu Bianca, mama copilului meu, suntem într-o relație foarte foarte bună. Suntem oameni civilizați, așa că nu văd de ce nu am putea să fim pe canapea, într-o emisiune”, a spus Victor Slav într-un live pentru Viva!

Întrebat dacă se înțelege cu Bianca mai bine decât atunci când formau un cuplu, Victor a răspuns cât de sincer a putut.

„Am avut momente bune și momente rele. În momentul de față, dacă compari cu momentele rele de când eram un cuplu, da, mă înțeleg mult mai bine. Dar, ce se întâmplă acum, eu zic că este ceea ce este normal să fie între doi oameni care au un copil de crescut. (...) Noi am, făcut un fel de roast la noi în emisiune, nuă ne place să spunem că a fost un roast marca Vulturii de Noapte pentru că nu a fost un roast ca la carte, știm cu toții ce înseamnă un roast. Aia (n.r. - replica Biancăi Drăgușanu legată de pensia alimentară) a fost o glumiță”, a mai spus Victor Slav.

Citeste si: Incredibil, ce i-a reproșat Bianca lui Victor la un an de la despărțire!  ”Nu puteai să mergi nici până în parcare”

fara descriere

Bianca Drăgușanu, roast de zile mari: „Te invit la o cafea ca să vorbim despre mărirea pensiei alimentare...”

„Victor, te-ai lăudat că îți merge bine. Nu ai exagerat deloc. Ai emisiunea ta, o emisiune în care oamenii te privesc și la care nu se uită peste umărul tău ca să vadă harta. Felicitări. Zilele următoare te invit la o cafea ca să vorbim despre majorarea pensiei alimentare. El schimba mereu vorba: în Banat vor fi 20 de grade. Evident că eu nu o să enumăr toate problemele și motivele. De câte ori ne-am despărțit, nici eu nu mai știu. Excepția întărește regula. Victor, fostul meu soț, am fost soția ta pentru că tu m-ai cerut frumos. Dar sunt fosta ta pentru că eu am ales divorțul”, i-a spus Bianca Drăgusașnu lui Victor Slav atunci când a apărut ca invitat în cadrul emisiunii Vulturii de Noapte.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate