Vedete

Victor Slav, primele declaratii, la WOWbiz, despre despartirea de Bianca: "Nu are cum sa fie sfarsitul intre noi, pentru ca avem un copil"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Victor Slav, primele declaratii, la WOWbiz, despre despartirea de Bianca: "Nu are cum sa fie sfarsitul intre noi, pentru ca avem un copil"icon photo

Victor Slav a facut primele declaratii in emisiunea pe care o prezinta, despre despartirea de Bianca Dragusanu.
Desi a preferat sa fie cat mai discret in ceea ce priveste aceasta schimbare din viata lui, Victor a facut cateva precizari, dupa ce publicatiile din Romania au discutat despre acest subiect.


Tonul discutiei l-a dat Andreea Mantea, care a inceput sa comenteze relatia dintre Brigitte si Ilie Nastase, care s-au tot impacat si s-au despartit de-a lungul timpului, iar in cele din urma, au ales sa isi mai acorde o sansa.

"Cum manevrezi o relatie in care te tot impaci si te tot desparti? Tu cum ai proceda?", a spus Mantea."La mine este simplu in momentul de fata, cu toate ca pare complicat. E simplu. Suntem in continuare prieteni, trebuie sa fim prieteni pentru copilul nostru. Avem un copil care trebuie crescut de ambii parinti, sa avem grija de Sofia, care are acum 1 an si 8 luni.


Bineinteles ca trebuie sa existe si iubire si respect pentru ca acest drum nu se poate opri acum. In continuare, va trebui sa ne vedem si sa avem grija de bunul curs al lucrurilor.
In cazul nostru nu are cum sa fie sfarsitul pentru ca ne leaga un copil foarte frumos"
, a declarat Victor Slav, la WOWbiz.

 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune