Victor Slav și-a comandat un pat după ce s-a izolat la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus: „Țara arde și baba se piaptană!”

Victor Slav și-a comandat un pat după ce s-a izolat și le-a comunicat fanilor săi acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Victor Slav și-a comandat un pat după ce s-a izolat acasă decâteva zile. „PAM PAM!!! Cum tara arde si baba se piaptana, eu astept livrarea patului!!Momentul perfect pentru izolarea la domiciliu. Stai acasa!”, a postat Slav. “Antreneaza-ti mintea pentru o gandire pozitiva, pentru a vedea partea buna din orice situatie, pentru calm si discernamant”, a mai scris Slav.


In articol:

Citeste si: Bianca Dragusanu a facut dezvaluirea! Care este cea mai buna prietena a ei: "Sufletul meu, inima mea"

Citeste si: Imaginea incredibilă cu interlopul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea, înconjurat de 5 polițiști care stau drepți în fața lui! Geolgău nu se teme de coronavirus: „Fratili tău se simte bine şi-l doare la pendulă”

Citeste si: Alexandra Dinu, măsuri radicale din cauza coronavirusului: „E gol, gol”

„Dragule pat nou trebuie sa dormi cu cineva pe măsură ta, cocheta frumoasa iubitoare deșteaptă, hai sa auzim lucruri frumoase ca meriți...Dar nu pentru păpușa Barbie, ea să meargă la bordel acolo e bine pentru ea acolo vrea....Sa il rupi sanatos”, au glumit amicii lui Slav. (vezi cum a reacționat Slav după ce Bianca a divorțat de Bodi)

fara descriere

Victor Slav și-a comandat un pat după ce s-a izolat. România  a intrat în stare de urgență  

Pe 16 martie, România  a intrat în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, într-o declarație de presă, că activitatea de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice va fi suspendată. Este vorba de activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi a produselor alcoolice şi nealcoolice, derulată de localuri, cafenele şi alte localuri, în staţiile din interior sau exterior.

Ministrul a mai anunțat că se suspendă suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise.Se interzice desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participare a peste 100 de persoane în spaţii deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanţa între participanţi trebuie să fie de peste un metru. De asemenea, se suspendă toate zboruile către şi dinspre Spania, pentru 14 zile, din 18 martie, ora 18.00.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate