Victor Slav, surprins în timp ce săruta o tânără din showbiz! Surpriză, nu este iubita lui: „Cu privire la sărutul care a existat între mine și Victor... A fost unul foarte pasional. Victor nu se mai sătura!” VIDEO

Alexandra de la „Bravo, ai stil!” l-a sărutat pe Victor în timpul emisiunii, de față cu toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Victor Slav a fost una dintre vedetele care au făcut parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Alături de colegul lui de platou de la „Vulturii de noapte”, Cătălin Cazacu, el și Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, au comentat ținutele și prezentarea fetelor care aspiră la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Alexandra, una dintre cele mai teatrale concurente, a pregătit o surpriză neșteptată. „Mai e ceva, o surpriză pentru seara asta... Este una dintre fetele mele, care mă susține foarte mult și pe care o avem aici de față... Are așa o fantezie cu Victor Slav și își dorește foarte mult să fie în prezența lui, să îl cunoască”, a spus ea. „De exemplu, dacă vrei să-l pupi pe Victor Slav, cum faci?”, a adăugat ea, înainte ca Ilinca Vandici să-l invite pe prezentator alături de concurentă.

fara descriere

Pentru că nu a avut de ales și la insistențele Alexandrei, Victor s-a ridicat de pe scaunul lui de jurat și a mers lângă ea și prietena ei. „Victor, îmi pare bine”, s-a prezentat el, dând mâna cu fata, pe care a și pupat-o pe ambii obraji.

Alexandra nu a fost însă mulțumită de cum a descurs totul. „Ascultă-mă, nu se face așa! Dacă vrei să pupi pe cineva, te uiți așa și faci așa!”, a spus ea, după care l-a apucat pe Victor de cap și l-a tras spre ea, sărutându-l cu foc.

„Cum faci?”, a întrebat Victor Slav, așteptând ca Alexandra să se ducă din nou spre el și să-i mai dea un sărut. „A fost și un vârf de limbă! Am văzut! Uite-l pe el cum a țuguiat buzele”, a spus Cazacu râzând.

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Ricardo de la Puterea Dragostei - Raluca i-a dat inimioară imediat

fara descriere

Declarația Alexandei după sărutul cu Victor Slav

„Cu privire la sărutul care a existat între mine și Victor... A fost unul foarte pasional, dacă ați fi fost cu mine acolo să vedeți ce moment am trăit împreună! Nu o să vă vină să credeți ce am putut să simt. Mai mult decât atât, am citit în privirea lui cum m-a chemat și și-a dorit și a doua oară. Victor nu se mai sătura! Ăsta este adevărul” , a spus Alexandra după momentul cu pricina.

Momentul a fost doar o glumă și, cu siguranță, Raluca, iubita lui Victor, nu are niciun motiv să-și facă griji.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate