LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Victor Socaciu: “Nu cant de Revelion. Mi se pare o tampenie”! Afla de ce spune asta folkistul

Victor Socaciu, unul dintre celebrii folkisti romani, nu este de acord cu ideea de a canta in noaptea de Revelion. Solistul a sustinut o singura data un spectacol in Noaptea dintre Ani, in 2007, insa in alta tara.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereSolistul a sustinut o singura data un spectacol in Noaptea dintre Ani, in 2007, insa in alta tara.

Craciunul este o sarbatoare care se petrece in familie, lucru cu care este de acord si Victor Socaciu. Solistul sta cu familia, cu cei dragi in ziua de Craciun si nu incape in discutie sa cante la vreun concert, asa cum procedeaza mai multe vedete de la noi.

fara descriereSi in acest an, folkistul va face bradul, il va astepta pe Mos Craciun si va sta la taclale cu fiica sa, Ana-Maria, si sotul ei, Tudor Butu. E un Craciun mai special pentru Socaciu, caci, in ianuarie, fiica lui ii va darui prima nepotica.

fara descriereAltfel stau lucrurile pentru interpret in noaptea de Revelion. Victor Socaciu nu concepe ideea de a canta la sfarsit de an, el preferand sa stea tot in familie sa se odihneasca.

Eu nu cant niciodata de Revelion. Mi se pare o tampenie. Cant la altfel de spectacole, ca festivalul “Om Bun”. As canta numai sa stiu ca stau foarte prost cu banii, dar altfel nu. Am cantat o singura data, in 2007, la Torino, dar atunci a fost altceva, alta oganizare”, a povestit Victor Socaciu pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate