Vedete

Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie, a murit. Avea doar 32 de ani

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie, a murit. Avea doar 32 de aniicon photo
Victor Spirescu, primul roman care a ajuns in Marea Britanie, dupa ridicarea restrictiilor, in ianuarie 2014, a murit intr-un accident.

Fotografii cu tanarul imigrant roman, venit la munca in Marea Britanie, au facut atunci inconjurul presei romanesti, dar si internationale.
Anuntul mortii sale a fost facuta pe Facebook, de un apropiat.„Azi am pierdut un prieten drag mie si familiei mele ……a plecat mult prea repede dintre noi. În urmă cu 3 luni îmi spunea „Adiţule nu am trăit degeaba, am trăit viaţa la maxim!” Mai erau multe de făcut „Vicor”! Odihneşte-te în pace, Spirescu Victor! Condoleanţe familiei!”, a scris pe Facebook Adrian Claudiu.

La data de 1 ianuarie, Victor Spirescu aterizare in Marea Britanie. Venirea sa a fost memorabila, mai ales ca tanarul fusese intampinat de o armata de ziaristi, dar si de reprezentanti ai Parlamentului britanic. Acestia se asteptau la un val de imigranti, insa au avut o surpriza: singurul venit era nimeni altul decat Victor Spirescu, confuz de toata atentia care i se oferea.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune