Victoria Beckham isi vinde pantofii in scop caritabil - VEZI pentru cine

Victoria Beckham donează zeci de perechi de pantofi şi articole de îmbrăcăminte, care vor fi scoase vineri la vânzare, banii urmând să fie oferiţi victimelor taifunului din Filipine, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereFosta Posh a trupei Spice Girls, care, în ultimii ani, a devenit designer de modă, va scoate la vânzare pantofi şi articole vestimentare, printre care se află creaţii Dolce & Gabbana, Jimmy Choo şi Roberto Cavalli, unele dintre acestea aparţinând lui David Beckham.

Din vânzarea acestor articole se aşteaptă să se strângă câteva mii de lire sterline, care vor fi donate supravieţuitorilor taifunului Haiyan, ce s-a abătut asupra arhipelagului din sud-estul Asiei pe 10 noiembrie.

"Zeci de articole din garderoba cuplului vor fi puse în vânzare vineri, la magazinul Crucii Roşii din Kensington & Chelsea, specializat în haine de designer. Banii strânşi îi vor ajuta pe cei afectaţi de taifunul din Filipine", se arată pe site-ul Crucii Roşii britanice.

Taifunul din 10 noiembrie, care a făcut ravagii în Filipine, s-a soldat cu peste 10.000 de morţi şi a lăsat mii de oameni fără adăpost, fiind unul dintre cele mai mari dezastre naturale din istoria modernă.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate