VIDEO A sarbatorit la ore! Un elev s-a imbatat crita dupa ce a consumat vodca la scoala - Uite ce a facut dupa ce euforia l-a cuprins

Un elev beat a fost luat cu ambulanţa de la şcoală. Incidentul s-a petrecut la un liceu din Piteşti, unde un băiat din clasa a X-a a băut vodcă chiar în clasă.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Băiatul a început să se simtă rău în timpul orei de Geografie. Profesorul a rămas şocat când l-a văzut că varsă în mijlocul clasei. A chemat ambulanţa, iar adolescentul a fost dus la spital.

"Am aflat că incidentul s-a întâmplat în clasă. Au spus că au vrut să vadă dacă într-adevăr el are dreptate şi dacă el consumă vodcă şi că au încercat să vadă dacă în acea sticlă era vodcă. Unul singur a recunoscut că a băut o gură pentru că-l durea măseaua", a declarat Daniela Manolescu, director Colegiul Naţional Liceal "Alexandru Odobescu", din Piteşti, informează România TV.

Elevul a primt îngrijiri medicale şi a fost externat. Va fi însă sancţionat.fara descriere

"O să vedem la ce oră s-a întâmplat acest incident şi o să luăm măsuri de la cele mai uşoare, începând cu mustrare şi observaţie, până la exmatriculare", a precizta Dumitru Tudosiu, inspector şcolar general adjunct ISJ Argeş.

"Urmează ca agenţii de proximitate să-i citeze atât pe părinţi, cât şi pe copii la poliţie să le ia declaraţie să vadă ce s-a întâmplat şi mai mult ca sigur vor fi sancţionaţi", a declarat Dan Dinu, purtător de cuvânt IPJ Argeş.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate