VIDEO Abi și Dani Mocanu dau de pământ cu Alex Velea și alți rivali în noua lor piesă. „Să nu îi mai aud pe boschetarii ăștia de lăutari”

Abi și Dani Mocanu au transmis mesaje rivalilor din industria muzicală prin intermediul celei mai noi piese „Regii României”, pe care au lansat-o vineri.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Abi și Dani Mocanu, mesaje pentru rivali

Cântăreții Abi și Dani Mocanu au reușit să ajungă pe primul loc în trending cu piesa „Regii României”, la doar cinci ore după ce a fost lansată pe platforma de YouTube. Versurile single-ului conțin mesaje pentru Alex Velea, dar și alți rivali din industria muzicală.

Abi și Dani Mocanu, mesaje pentru rivali


In articol:

Cei doi cântăreți se autoproclamă „Regii României”. După ce și-a anunțat fanii că a fost lansată melodia la care a colaborat cu Abi Talent, Dani Mocanu a făcut public un mesaj pentru toți artiștii care s-au lăudat cu vizualizările din de pe YouTube.: „Aici s-a pus stop!!! Să nu îi mai aud pe boschetarii ăștia de lăutari! Să mai vorbească despre vizualizări – YouTube – trending etc”, a scris acesta.

Abi și Dani Mocanu, mesaje pentru rivali
Dani Mocanu, mesaj pentru rivali

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Mai mult, cunoscutul manelist îi amenință pe dușmanii lui Abi. „Puneți-vă în genunchi, ascultați-mă bine / Cine îl supără pe Abi, mă supără pe mine / Nu vă mai dați smardoi, că v-am verificat / Avem filmări cu voi când faceți videochat”, sunt versurile cântate de Dani Mocanu în cea mai nouă piesă lansată de acesta.

Abi și Dani Mocanu, criticați și apreciați pentru melodia „Regii României”

Artiștii au fost aspru criticați pentru versurile piesei, însă sunt și voci care au doar cuvinte de laudă la adresa celor lui Abi și Dani Mocanu. „Două întrebări am pentru Abi, respectiv Dani Mocanu, că tot se laudă ei că ei știu să facă bani, de zici că sunt primi cântăreți care câștigă bani :))) 1: În afară de cântat, cum mai știți voi altfel să faceți bani? 2 : De ce tot vă proclamați Regii României ? Care e rostul? Sunt alți cântăreți în România care au melodii cu 100 și ceva de milioane de vizualizări, dar nu se cred regi pe România, ce aveți voi așa special de vă credeți Regii României?”,

„Când crezi că le-ai văzut pe toate, apare Dani Mocanu cântând cu Abi”, „Ați ajuns în trending… l-ați dat pe Jadorache jos =)) Cine a mai văzut??” și „Moaaamă, să mor! Sună bine, ce sa zic. Nu sunt fan Abi sau Dani, dar asta îmi place. Bravo, băieții” sunt doar câteva comentariile primite de cei doi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Loredana Groza, transformare șocantă! Nici nu mai seamănă cu ea în tinerețe! Vezi GALERIA FOTO cu imaginile comparative

A murit „Regele maradoniștilor”, interlopul care a provocat cea mai mare bătaie de stradă din București. Cine a fost Asan Amet

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 25 septembrie, partea a doua- Vezi emisiunea Online

Ce s-a  întâmplat cu George Burcea după scena sărutului cu Viviana

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies