VIDEO | Adrian Minune "palmuieste" o bruneta fierbinte peste fund, in timp ce ea se rupe in figuri pe maneaua lui!

Atunci cand Adrian Minune sustine o cantare, femeile se incing si incep sa se rupa in figuri! In timpul unui recital sustinut intr-un restaurant bucurestean, o bruneta fierbinte a inceput sa dea din fund intr-un ritm ametitor, iar Adi Minune a inceput sa o "palmuiasca"! ##VIDEO127525##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAdi Minune, atras de miscarile provocatoare din fund ale tinerei dansatoareAdrian Minune are recitaluri frecvente in restaurantul bucurestean kalooga_36441" Casa Enache din Vitan" si fiecare antare de-a sa se lasa cu un chef nebun. Atunci cand Adi a cantat melodia finului sau, Florin Salam, "Tranquila", o bruneta a inceput sa dea din fundintr-un ritm care rivaliza si cu tobele formatiei lui Minune!
fara descriereAmuzat intr-o prima faza de miscarile tinerei, Minune le arata celor din formatia sa cum ar fi sa-i traga acesteia un sut in partea dorsala! Atras, in cele din urma, de miscarile provocatoare, manelistul s-a apropiat si a inceput sa mimeze o serie de palme aplicate kalooga_36441" strategic" pe fesele tinerei! Mai mult, el a incercat sa o prinda de fund, insa a nimerit un snur care venea peste fesele tinerei.

sursa video&foto: Canal YouTube Adrian Minune Oficial

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate