VIDEO Adrian Minune si-a dezlantuit furia! Si-a certat basistul din formatie dintr-un motiv incredibil! Instrumentistul s-a conformat instant!

Adrian Minune sustine cantari in mod frecvent in restaurantul din Vitan, pastorit de temutul Ion Titisor zis si Fane Spoitoru'. Minune e foarte atent la imaginea sa si a formatiei, mai ales cand de fata este si Fane.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDin aceasta cauza, la un moment dat, si-a apostrofat basistul, care s-a conformat imediat!
Agitatie mare intr-o seara la un restaurant din cartierul bucurestean Vitan. Asa se intampla mereu cand canta Adrian Minune sau finul sau, Florin Salam. Minune e foarte atent cu imaginea sa, mai ales ca mai tot timpul de fata este si cel care "pastoreste" localul, adica Ion Titisor, cunoscut drept Fane Spoitoru' sau... Imparatul!

fara descriereSi atunci cand acesta asista la cantari, totul trebuie sa fie impecabil. Doar ca, intr-o seara, cand Minune a inceput sa cante hitul finului sau, Saint Tropez, basistul din formatie a preferat sa interpreteze stand pe scaun. Minune a observat acest detaliu imediat si si-a descarcat furia!
S-a napustit spre instrumentist, a dat din mana nervos si s-a facut ca-i da un sut. In secunda urmatoare, basistul s-a conformat si a sarit in picioare. La scurt timp, prin zona a trecut insusi "Imparatul", care, din fericire a ratat momentul tensionat. Asa ca totul a decurs normal, iar Minune chiar i-a zambit basistului care l-a acompaniat fara nici o problema... stand in picioare!

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate