VIDEO | Adrian Nour are talente nebanuite. Supranumit si "Revelatia de la Vocea Romaniei", actorul stie sa danseze ca Fred Astaire! Iata o demonstratie care i-a lasat pe privitori cu gura cascata

Nu mai incape indoiala! Adrian Nour, galateanul care isi incerca sansele in sezonul actual de la "Vocea Romaniei", a fost eliminat din echipa lui Horia Brenciu si salvat de Smiley, noul sau antrenor, este un artist complex. De profesie actor, Nour joaca in spectacole de teatru, face parte din compania "Passe Partout", condusa de Dan Puric si colaboreaza cu cele mai importante Teatre din Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAdrian Nour este favoritul publicului din echipa lui Smiley in show-ul "Vocea Romaniei"Putina lume stie insa ca Adrian Nour apare si in spectacole de teatru si dans contemporan si danseaza stepp mai ceva ca actorul Frad Astaire. Incaltat in pantofi speciali de step, artistul danseaza pe unde ii vine si ofera reprezentatii pe strada, fericit ca lumea se strange in jurul sau sa-l priveasca. fara descriereAdrian Nour este artist si in trupa Passe Partout condusa de Dan Puricfara descriereArtistul joaca si in spectacole de teatruAsa s-a intamplat si in urma cu cateva luni, cand galateanului i s-a nazarit sa incalte pantofii de step pe stazile din Chisinau si sa faca o demonstratie gratis, oferind un spectacol total. Trecatorii l-au privit cu gura cascata, iar mamicile s-au oprit cu copiii in dreptul lui, urmarind cum acesta danseza si bate ritmul unei piese cu ajutorul pantofilor sai speciali. fara descriereUneori, Nour canta si in cluburi Saptamana trecuta, in concursul "Vocea Romaniei" de la PROTV, Adrian Nour a reusit sa impresioneze juriul si publicul prin interpretarea sa, concurentul primind cele mai multe voturi din partea telespectatorilor si calificandu-se fara probleme in etapa urmatoare.

Scandal la "Vocea Romaniei": "M-au obligat sa cant o melodie care ma dezavantaja" - Cat de corect e concursul de la Pro TV?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate