VIDEO! Adriana Petrescu, prinsa in ofsaid! Sotia “Bursucului” se machiaza in trafic!

Adriana Petrescu vrea sa arate perfect in orice situatie! Asa ca se fardeaza pe unde apuca, chiar si in masina. ##VIDEO239723##

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereAdriana, nemachiata in traficPaparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe frumoasa sotie a antrenorului Dan Petrescu in trafic, intr-un jeep condus de un prieten de familie. Proaspat coafata, femeia nu era insa machiata, motiv pentru ea de a lua masuri urgente!

fara descriereSi-a aranjat carareafara descriereApoi, si-a dat cu glossfara descriereS-a uitat in oglinda sa vada daca e aranjata OKIn prima faza, nevasta “Bursucului” si-a scos o oglinda si a inceput sa isi aranjeze cararea care nu prea ii placea cum cadea, apoi, cu gloss-ul de firma, s-a rujat pana buzele i s-au facut mari si carnoase.

fara descriereSi-a pus ochelarii ca sa nu o recunoasca faniiLa finalul sedintei ad-hoc de make-up, Adriana Petrescu s-a dat cu rimel si pentru a nu fi recunoscuta de fanii barbatului ei, si-a pus o pereche de ochelari de soare si nu si-a aruncat nici macar o privire pe geamul masinii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate