VIDEO! Adriean Videanu s-a mai linistit dupa ce a fost audiat de procurori! Vezi ce l-a amuzat pe fostul primar al Capitalei!

Adriean Videanu a fost primarul general al Capitalei, dar si ministru al Economiei. In perioada ultimei functii a reusit sa atraga atentia procurorilor care au demarat in aceasta toamna cercetarea penala impotriva sa. Zilele trecute, Videanu a gasit din nou puterea sa rada. ##VIDEO122879##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAdriean Videanu a iesit recent cu un amic la o cafea in Centrul Vechi din BucurestiAdriean Videanu a ras de... Traian! Nu va ganditi la presedintele tarii, ci la imparatul Traian, mai exact la statuia de pe treptele Muzeului de Istorie! Iesit la o cafea cu un amic, fostul primar general al Capitalei, fost ministru al Economiei de asemenea, a traversat Calea Victoriei pentru a ajunge in Centrul Vechi prin zona Palatului CEC si astfel a dat kalooga_36441" nas in nas" cu insusi Traian. Si nu oricum, ci dezbracat tinand in brate un animal "hibrid", cu corp de lupoaica italieneasca si cap de lup romanesc de pe stindardul dacic, sugerand geneza poporului roman. Videanu a privit lung "opera de arta" si chiar a pufnit in ras!
fara descrierePe fostul primar general l-a bufnit rasul cand a vazut statuia imparatului Traian de pe treptele Muzeului de istorieFostul ministru a gasit un motiv bun sa mai si zambeasca dupa ce in aceasta toamna a avut emotii din cauza unor anchete care l-au vizat. Videanu a fost acuzat de subminarea economiei nationale si de complot, impotriva sa fiind demarata urmarirea penala.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate