VIDEO | Adriean Videanu tine pasul cu sotia sa la capitolul lux! Fostul primar al Capitalei s-a afisat la aeroport imbracat la patru ace

##VIDEO274458##

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

Acum doua luni, paparazzii WOWbiz.ro au fost atrasi de curbele perfecte si culoarea inedita a unui superb exemplar de... Porsche, si anume modelul Macan, un bolid sa recunoastem destul de scump la pret - suma bate undeva spre 100.000 de euro, in functie de model, dar si la vedere... pe strazile Capitalei. Intrigati de frumusetea masinii, paparazzii nu au depus armele foto si video, surprinzand-o la volan pe Miorita Videanu, sotia fostului prefect al Bucurestiului. Miorita Videanu a stat bine si la tinuta de zi aleasa. Deux-pieces-ul rosu, marca Chanel, costa peste 2.500 de euro, geanta Michael Kors se invarte si ea pe la 1000 de euro, iar esarfa Louis Vuitton este destul de “ieftina”…400 de euro!!! Fita de fita a outfit-ului este, fireste, ceasul Hublot din aur roz, model extrem de scump, “doar” 20.000 de euro! Ce mai… nevasta fostului omului de afaceri are pe ea o intreaga avere!

fara descriere

Acum, a venit randul si lui Videanu sa demonstreze ca este foarte atent si el la tinuta. Chiar daca zburase ore intregi cu avionul, la revenirea pe aeroportul Otopeni... fostul edil era "tipla".

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate