VIDEO | Aglomerație în piața Titan din București, în plină pandemie! Poliția nu mai poate face față

O mulțime de oameni au fost surprinși astăzi în fața Pieței Titan vociferând că nu sunt lăsați de polițiști să intre în piață pentru a-și cumpăra cele neesare pentru masa de Paște.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

VIDEO | Aglomerație în piața Titan din București, în plină pandemie! Poliția nu mai poate face față
VIDEO | Aglomerație în piața Titan din București, în plină pandemie! Poliția nu mai poate face față


In articol:

Restricțiile impuse de Guvern sunt tot mai greu de respectat mai ales acum, în săptămâna mare, când cei mai mulți dintre oameni ies din casă pentru a-și face cumpărăturile pentru masa de Paște. Chiar dacă anul acesta Paștele va fi unul mai special, fără rude și fără mese mari, așa cum erau obișnuiți românii, ei tot nu se dau în lături din a face cumpărături așa cum ar fi făcut în mod normal. 

Citeste si: Mărturiile cutremurătoare ale unui fotbalist suedez, infectat cu COVID-19: „Voiam să îmi smulg pielea de pe mine”

Aglomerație în piața Titan din București, în plină pandemie! Poliția nu mai poate face față

Imaginile surprinse în această dimineață de Vitalie Cojocari ne demonstrează că distanțarea socială despre care s-a tot vorbit în ultima vreme nu reprezintă un punct important pentru Bucureștenii din sectorul 3 al Capitalei. O mulțime de oameni au fost surprinși îmbulzindu-se la intrarea în piață. Oamenii legii au pus graduri de protecție și le-au explicat că trebuie să intre într-un număr mic în incinta pieței, însă cetățenii nu par a fi foarte receptivi. 

Citeste si: Doliu în lumea scriitorilor! Rubem Fonseca, un autor interzis în perioada comunistă, a murit

„”Distanțare socială” în piața Titan 1, fosta Sălăjan, din sectorul 3 al capitalei, în această dimineață.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Pentru a preveni îmbulzeala obișnuită, autoritățile au decis să închidă piața și să lase oamenii să intre în grupuri mici, controlat. Au pus și un gard pentru asta.

Planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din piață. Piața Sălăjan în acest caz.

Oamenii s-au îmbulzit, iar singurul polițist proptit în fața valului de clienți este doar de formă pentru că nu poate face nimic.

Oamenii sunt supărați că nu-și pot face cumpărăturile, spun martorii. Puteți să-i vedeți și să-i auziți vociferând nervoși.

Cei mai mulți sunt persoane în vârstă care, cel mai probabil, ar fi vrut să-și cumpere produse alimentare din piață pentru masa de Paști”, a scris Vitalie Cojocari în descrierea videoclipului postat pe contul lui de Facebook.

După vizionarea comentariilor mai mulți internauți au remarcat că imaginile au fost filmate în intervalul 11-13 atunci când au voie bătrânii să iasă din case și cel mai probabil, din această cauză s-a creat haosul. 

Citeste si: Ludovic Orban şi Lucian Bode au verificat stadiul lucrărilor la Magistrala M5 de metrou, secţiunea Râul Doamnei – Eroilor

„Stați fraților în casa și comandați-va mâncare prin curier dacă va tine buzunarul! Pensionarii sunt NEVOIȚI sa se încadreze în DOAR DOUA ore amărâte, probabil filmarile sunt făcute în acest interval. Știm toți ca la coltul blocului sau la Mega din apropiere sunt preturile mult mai mari și mulți nu-și permit. Și bătrâni fiind, se misca mai încet, mult mai încet, asa e ritmul. Vreți sa dispară cu totul, va stau în gat? Sunt curioasa, cei care vociferati acum, dacă ajungeți la vârste mai înaintate, cum veti fi? Ca acum va bateți cu pumnii-n piept ca sunteți conștienți, atenți, eficienți.Nu va mai grăbiți sa aruncați cu pietre, ca nu știți cum se-ntoarce roata!”, a fost comentariul unei internaute. 

„Vad o mulțime de comentarii aiurea ...asta s-a întâmplat in orarul 11-13 .
Acum este liniște in piață ,eu vad de la geam.
Sunt mulți bătrâni iar piața se aglomerează in perioada prânzului
Mulți au și altele de făcut in intervalul acesta de timp ,dacă stai la fiecare coadă clar nu te încadrezi in timp .inainte de a arunca cu pietre mai și gândiți .
Este ușor să stai acasă să comanzi totul on line dar bătrânii noștri nu știu să le folosească iar mulți sunt siguri si fără ajutor .Bănuiesc că cei care fac comentarii răutăcioase nu au bătrâni pe acasă.”, a scris o altă internaută pe Facebook. 

Urmatorul articol
Citește și:

Cât de frumoasă e sora mai mare a Lidiei Buble! Cu ce se ocupă Estera

Ieșeanul Andrei Șcrab, confirmat cu COVID: ”Am fost tratat într-un salon cu 11 paturi! Să vedeți distanțare socială”

Ultimele zile ale avocatei Iulia Steriu! A fost ținută la izolare deși două teste COVID  ieșiseră negative! De ce a murit de fapt?

Alte 491 de cazuri au fost diagnosticate. Bilanțul în România până la această oră

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies