VIDEO AIURITOR | Cristi din Banat a filmat cel mai tare clip din lume intr-un cimitir din Spania! Cantaretul se plimba printre morminte si da drumul unor porumbei in vazduh, de parca ar fi Michael Jackson!

Cristi din Banat, cantaretul de muzica populara ironizat de Mircea Badea, a realizat acum cateva zile un videoclip intr-un cimitir din Spania.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Cristi din Banat a devenit celebru recent, dupa ce WOWbiz.ro a publicat videoclipul piesei "Ca o apa cristalina". Dupa ce filmuletul a devenit viral, Mircea Badea l-a ironizat in emisiunea sa, “In gura presei”, facand misto de imbracamintea si de atitudinea sa kitchoasa din videoclip.fara descriereSuparat ca a fost luat peste picior, Cristi din Banat, care este stabilit in Spania, a declarat ca il va da in judecata pe Mircea Badea. Pana atunci, el a mai filmat un videoclip, intr-un cimitir din Spania, intitulat “Tata, esti icoana mea”, realizat in memoria parintelui sau. fara descriereCristi din Banat se plimba printre monumentele in care se afla urnele cu cenusa celor disparuti, iar la un moment dat tine doi porumbei, carora le da drumul in vazduh.fara descrierefara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate