VIDEO! Ajut-o sa ajute! Corina Ani Alexandru are nevoie de 7.000 de euro

Corina Ani Alexandru sufera de 14 ani de cancer ganglionar. In ciuda suferintei sale, de-a lungul vremii constanteanca a ajutat cum a putut persoane aflate in situatia sa. Azi, ea are nevoie de ajutorul nostru, medicii instiintand-o ca viata sa atarna de o operatie a caror costuri se ridica la 7.000 de euro.##VIDEO118968##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIn 2011, Corina s-a tuns la zero pentru a ajuta un alt bolnav de cancerIn urma cu doi ani, Corina Ani Alexandru, o constanteanca care lupta de 14 ani cu o forma de cancer ganglionar, se tundea la zero in direct in platoul unei emisiuni de la Kanal D. Pentru gestul sau, absolut socant, femeia o ajuta pe o alta bolnava de cancer care primea astfel 1.000 de euro in cont, printr-o donatie Kanal D, pentru a se opera la o clinica din Turcia. La vremea respectiva, emisiunea era moderata de Gabriela Cristea, vedeta TV izbucnind in plans cand a vazut cu cata seninatate accepta constanteanta de 54 de ani sa se urateasca, doar pentru a ajuta un alt bolnav de cancer. fara descriereGabriela Cristea a izbucnit in hohote de plans cand a vazut ca femeia se tunde la zero, doar pentru a ajuta un alt bolnavAcum, la doi ani distanta, roata s-a intors si Corina Ani Alexandru are nevoie de ajutorul nostru. In ultima vreme, starea sa de sanatate s-a deteliorat iar chimioterapia care trebuia sa-i tina in frau cancerul ganglionar, de care sufera de 14 ani, i-a afectat inima. Iar vestile nu sunt deloc bune. fara descrierePentru gestul Corinei, Kanal D a donat suma de 1000 de euro altei bolnave de cancerLa ultimul consult, femeia, care sufera si de obezitate morbida, a fost instiintata de catre medici ca trebuie sa slabeasca urgent 50 de kilograme sau sa apeleze la o operatie de micsorare a stomacului. Cum primul lucru este aproape imposibil, se incerca varianta medicala. Numai ca, o interventie de acest fel are costuri uriase, respectiv 7.000, suma pe care acesta ar trebui sa o stranga pana pe 7 noiembrie, data cand va ajunge in fata chirurgilor. In caz contrar, inima ei nu va mai putea sustine functiile organismului si exista riscul crescut sa cedeze in orice moment.

Vedete precum: Gabriela Cristea, Diana Sucu, Catalin Botezatu, Adina Buzatu sau Nuami Dinescu se alatura demersului initiat de "Stirile Kanal D" si sunt alaturi de constanteanta cu inima de aur. Si tu o poti face, donad o suma cat de mica in conturile deschise special pentru Corina Ani Alexandru.

RO81BRDE140SV26797361400 - Cont in lei la BRD
RO77BRDE140SV26797441400 - Cont in EURO

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate