VIDEO | Alegeri prezidențiale 2019. Zeci de mii de români și-au ales deja președintele

Alegeri prezidențiale 2019. Peste 70.000 de români din străinătate și-au ales deja președintele. Nu mai sunt cozile uriașe de altădată și asta pentru că oamenii pot vota timp de 3 zile.

Distribuie pe:

Autor: D.S.

fara descriere

Alegeri prezidențiale 2019. Pana vineri seară, la ora 19.00, se prezentaseră la urne peste 48.000 de romani din afara tarii. Alți 25 de mii au ales să trimită votul prin corespondență.

Primii care si-au ales presedintele au fost cei din Noua Zeelandă si Australia. Cele mai multe sectii de votare sunt insa Europa. Romanii din Italia pot vota in142 de sectii, iar in Spania in 143.

Citeste si: Mihai Șora a votat chiar de ziua lui. Filosoful este observator într-o secție de votare din diaspora

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 diaspora - Care sunt secţiile de votare deschise astăzi

Citeste si: Azi începe votarea în străinătate pentru ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019! Când și unde votează Diaspora! Tot ce trebuie să știți despre alegerile prezidențiale!

Citeste si: Azi începe votarea în străinătate pentru ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019! Când și unde votează Diaspora! Tot ce trebuie să știți despre alegerile prezidențiale!

Votul în străinătate se va încheia luni, la ora 7:00, ora României odată cu închiderea secţiilor de votare de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii.

 Alegeri prezidențiale 2019. Pana in acest moment nu s-au inregistrat incidente grave. O romanca a ales sa isi posteze buletinul de vot cu optiunea aleasa pe internet, dar a sters fotografia la scurt timp. Cat despre cozi, s-au format doar inainte de deschiderea sectiilor de votare.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate