VIDEO|Alerta in trafic! Asa au vrut sa-l "faca de bani" pe un sofer acesti interlopi rromi! Au provocat un accident dupa care au tabarat pe el

In Romania au revenit "hotii la drumul mare"! Imaginile postate de un sofer sicanat si agresat in trafic te vor ingrozi cu siguranta!

Distribuie pe:

Autor:


Un sofer care circula regulamentar s-a trezit depasit de alta masina are a inceput sa fanzeze bruc in fata sa. Desi a incercat sa depaseasca, soferul celeilalte maisni "i-a luat fata" si a franat din nou. Surprins de rapiditatea ceileilalte masini, soferul din spate a tamponat! Din punct de vedere legal, cel care loveste din spate e mereu vinovat, intrucat se considera ca nu a adaptat viteza conditiilor de trafic, nerespectand distanta fata de maisna din fata. Bineinteles ca aceasta e doar o teorie de care s efolosesc si infractorii!
fara descriereCe a urmat depaseste si scenariile de filme. Peste cinci interlopi de etnie rroma au cborat blocand intreaga sosea si pe soferul care a fost determinat sa tamponeze! Conform soferului, el a fost amenintat dupa care i s-a cerut o suma mare de bani pentru reparatie.
E o metoda binecunoscuta de a face bani in randul infractorilor care  profita de neatentia si naivitatea altor soferi. De multe ori ei pun presiune pe victime, apeland la santaj sau la amenintari, exact ca in aceste imagini. Daca vreodata sunteti pusi intr-o asemenea situatie, cel mai bine e sa sunati Politia, la numarul 112. Autoritatile s-au confruntat de multe ori cu asemenea scenarii si stiu cum sa procedeze pentru a scoate adevarul la umina.
Victima idn aceste imagini a avut inspiratia de a-si monta o camera video pe parbriz, asadar infarctorii vor fi nevoiti sa dea socoteala in fata legii. Din pacate, exista zeci de alte victime care au picat in plasa lor!

Incredibil! Se intampla in Bucuresti - O soferita a fost amenintata cu un pistol in trafic


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate