VIDEO | Andreea Balan, pipaita de un mascul feroce! A fost gelos Keo cand si-a vazut iubita in tandreturi, chiar sub ochii sai?

Andreea Balan a lansat, zilele trecute, piesa si clipul “Iubi”, pentru care a colaborat cu Sonny Flame. Asa cum ne-a obisnuit pana acum, blonda apare foarte sexy in clip, iar in cateva secvente se lasa mangaiata de un barbat bine facut, altul decat Keo, iubitul ei de 7 ani!

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereAndreea Balan e sexy si stie sa-si puna in evidenta silueta! Atat la concerte, cat si atunci cand filmeaza videoclipuri, cantareata alege tinute extrem de atragatoare, sexy, care sa-i innebuneasca pe barbati!fara descrierefara descrierefara descriere

Recent, artista a lansat “Iubi”, o piesa energica, ce beneficiaza si de un clip spumos in care solista apare in tandreturi cu un mascul. Daca a fost gelos sau nu Keo am aflat chiat de la Andreea!fara descrierefara descrierefara descriere

“Keo a fost cu ideea sa cant cu Sonny Flame. Keo a fost la filmari. Keo este omul cu ideile pentru proiectul meu. Pe Sonny Flame l-am remarcat la “Te cunosc de undeva” si acolo m-am gandit ca as putea sa dansez cu el, nu doar sa cant”, a declarat Andreea Balan pentru WOWbiz.ro.

Andreea Balan e specialista in imobiliare! Cantareata si-a ridicat o vila de cateva sute de mii de euro, iar zilele trecute si-a mai cumparat si un apartament de 70.000 de euro!

Keo la munca, Andreea in vacanta! Afla cu cine se distreaza blonda in Caraibe

Andreea Balan trece doar in vizita la scoala ei de dans! Am aflat de ce blonda nu mai preda cursuri elevilor, dar si cine se ocupa de afacerea ei

Andreea Balan, violenta cu colegii de la “Te cunosc de undeva”. N-ai sa crezi ce le face celor care indraznesc sa o contrazica!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate