VIDEO! Andreea Popescu, arsa cu tigara in club de o cantareata celebra. Vezi despre cine este vorba, ce declara victima si cum s-a facut vinovata ca… “ploua”

Andreea Popescu pare predispusa accidentelor de orice fel. Din fericire, ultimul nu s-a soldat cu urmari tragice, ci mai degraba amuzante. ##VIDEO122944##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIncidentul a avut loc la petrecerea organizata de un mare post de radio cu ocazia implinirii a zece ani de activitate. La party, ca la party! Sute de invitati, zeci de vedete, o harmalaie de nedescris si o ingramadeala umar la umar, spatiul fiind atat de populat incat cu greu reuseai sa iti faci loc prin puhoiul de lume. Unii mai norocosi, cum este si cazul Deliei Matache si al Andreei Popescu, s-au retras intr-o zona mai ferita.

fara descrierefara descriereLa un moment dat, Delia si-a aprins o tigara si a inceput sa pufaie din ea in timp ce dansa cu paharul in mana. Fara sa vrea, cantareata a atins-o pe fosta sa dansatoare, Andreea Popescu, cu tigara. Bruneta purta o bluzita stil ie, pe care erau cusute de mana mii de paiete, astfel incat numai norocul a facut ca accesoriile usor inflamabile sa nu ia foc.

Reactia Deliei a fost insa una total neasteptata. Daca “victima” nu a simtit pericolul pe langa care a trecut, Delia a trecut cu nepasare peste incident. Ea a facut o grimasa, dupa care si-a vazut nestingherita de distractie alaturi de fosta sa dansatoare care parea sa nu stie nimic.

"Delia m-a ars cu tigara neintentionat. Noi dansam, la petrecerea Kiss Fm, iar cum eram apropiate una de alta, s-a intamplat micul incident. Sau poate s-a gandit sa-mi faca niste gaurele pentru niste piercing-uri noi", a glumit Andreea Popescu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate