VIDEO Andreea Tonciu a plans de nervi: "Mi-am facut familia de ras! M-am saturat sa vina domnisoare sa ma acuze" Uite ce raspuns genial i-a dat mama ei

Jenata de faptul ca mama ei a vazut cum s-a certat si injurat cu Gabi Cristoiu la tv, Andreea Tonciu i-a facut cadou un buchet de flori si i-a cerut scuze.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Am si eu o surpriza pentru mama mea si am emotii pentru ca stiu ca am gresit aseara", a spus Andreea care i-a inmanat mamei sale un buchet de flori dupa care a inceput sa planga.

fara descriereMama ei a calmat-o si i-a spus ca oricine vine sa spuna orice despre ea nu va crede nimic pentru ca isi cunoaste fiica.

fara descrierefara descriere"Am un copil atat de bun, dar vulcanic. Se apara doar cand e atacata, o cunosc de mica. Andreea isi doreste sa fie mai altfel fata de situatia asta. Nu trebuie sa fi suparata, mama oricum nu crede. in atatia ani de zile, nu mi-ai demonstrat lucrul asta nici in cele mai grele clipe ale tale", a replicat Maria Tonciu.
fara descriere
"Mi-am facut familia de ras, ma intelegi? Pe mine ma doare pentru ca eu am o familie care este unita si m-am saturat sa vina domnisoare sa ma acuze de anumite lucruri...", a spus Andreea plangand, la WOWbiz.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate