VIDEO Andreea Tonciu a plans de nervi: "Mi-am facut familia de ras! M-am saturat sa vina domnisoare sa ma acuze" Uite ce raspuns genial i-a dat mama ei

Jenata de faptul ca mama ei a vazut cum s-a certat si injurat cu Gabi Cristoiu la tv, Andreea Tonciu i-a facut cadou un buchet de flori si i-a cerut scuze.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Am si eu o surpriza pentru mama mea si am emotii pentru ca stiu ca am gresit aseara", a spus Andreea care i-a inmanat mamei sale un buchet de flori dupa care a inceput sa planga.

Mama ei a calmat-o si i-a spus ca oricine vine sa spuna orice despre ea nu va crede nimic pentru ca isi cunoaste fiica.

"Am un copil atat de bun, dar vulcanic. Se apara doar cand e atacata, o cunosc de mica. Andreea isi doreste sa fie mai altfel fata de situatia asta. Nu trebuie sa fi suparata, mama oricum nu crede. in atatia ani de zile, nu mi-ai demonstrat lucrul asta nici in cele mai grele clipe ale tale", a replicat Maria Tonciu.

"Mi-am facut familia de ras, ma intelegi? Pe mine ma doare pentru ca eu am o familie care este unita si m-am saturat sa vina domnisoare sa ma acuze de anumite lucruri...", a spus Andreea plangand, la WOWbiz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate