VIDEO! Antonia, filmata in timp ce canta manele si se unduia ca un sarpe! Lautarului Mihaita Piticu' nu i-a venit sa creada: "Poate facem un duet"

Nu ti-ai fi inchipuit niciodata ca o fiinta atat de delicata cum este Antonia are o afinitate atat de mare pentru manele. ##VIDEO270427##

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAntonia pare o delicataAntonia a fost filmata in urma cu ceva timp, intr-un studio de radio, cantand manele. Intamplarea a avut loc in timpul repetitiilor, inainte ca artista sa intre in direct si sa cante alaturi de trupa ei.fara descriereMihaita Piticu' e autorul piesei "Da-te mare"

Iubita lui Alex Velea pare a fi o adevarata specialista a acestui stil muzical, pentru ca a ales sa cante o piesa destul de putin cunoscuta publicului. Melodia „Da-te mare” este compusa de Mihaita Piticu’, e lansata in luna aprilie si a strans destul de putine vizualizari pe internet – aproximativ 1.500. Cel putin teoretic, piesa era greu accesibila pentru o persoana care nu cunoaste in profunzime lumea manelelor.fara descriereAntonia a cantat si s-a unduit ca un sarpe

„Cant-o p-aia cu sarpele”, i-a spus cel care o filma pe Antonia, iar cantareata s-a conformat, dupa cateva secunde de ezitare. Mai mult, Antonia a venit si cu cateva miscari unduitoare care au venit in completarea refrenului.

„A fost o surpriza pentru mine sa aud piesa asta cantata de Antonia. Recunosc ca nu ma asteptam. I-a iesit foarte bine, poate o sa facem un duet intr-o zi”, a declarat Mihaita Piticu’ pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate