VIDEO Antrenorul de tenis care si-a palmuit fata a ajuns acasa! E plin de raie: "Sunt traumatizat! Pentru mine, Israel nu mai există pe hartă!"

##VIDEO267458##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierefara descriereTatal Andradei a ajuns acasa. Acesta a pledat nevinovat in fata tribunalului din Israel si a fost eliberat. Ca sa uite incidentul, familia a plecat la munte.

fara descriereMama sportivei considera ca anchetatorii din Israel si-au batut joc de sotul ei, a ingreunat si exagerat demersul anchetei. Aceasta sustine ca sotul ei a trait o adevarata drama si credea ca fiica lui a fost lovita grav, asa cum i se spusese in arest. fara descriere

Barbatul a fost eliberat dupa 7 zile de arest si a venit acasa, in Romania, plin de paduchi si bube, informeaza Stirile Kanal D.

"Abia după a patra înfăţişare mi-au dat drumul, probabil când au înţeles că au cam exagerat. Am fost eliberat, dar cu o amendă cu 1.200 de şekeli, că atât aveam în portofel când m-au reţinut! Amenda a rămas de 1.000, adică 300 de euro, ca să-mi ajungă restul pentru mâncare! Am râie şi păduchi, din cauză că nu m-am spălat de o săptămână.Sunt traumatizat de ceea ce s-a întâmplat, nici duşmanilor mei nu le-aş dori să li se petreacă aşa ceva.Pentru mine, Israel nu mai există pe hartă!”, a spus Lucian Surdeanu, conform sportnews.ro.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate