VIDEO Aparitie neasteptata la parastasul lui Iurie Darie! In cateva saptamani si ea ii va face pomana sotului decedat tot in luna noiembrie in urma cu un an

In urma cu un an ne luam adio de la Iurie Darie si, la doar cateva saptamani, de la Serban Ionescu! Astazi, la parastasul lui Iura si-a facut aparitia, spre surprinderea celor prezenti chiar Magda Catone, vaduva lui Serban Ionescu.##VIDEO120210##

Distribuie pe:

fara descriereA trecut an an de la moartea lui Iurie DarieIurie Darie a murit in noaptea de 9 spre 10 noiembrie din cauza unor complicatii cardiace si respiratorii. Dupa cateva saptamani, pe 21 noiembrie inca un mare actor roman ne parasea. E vorba de Serban Ionescu, rapus la 62 de ani de o boala necrutatoare care l-a imobilizat aproape sase luni de zile.
fara descriereMagda Catone a fost alaturi de Anca Pandrea la slujba realizata acasa dar si la cimitir
fara descrierefara descriereAstazi, Anca Pandrea, fosta partenera de viata a lui Iurie Darie i-a facut acestuia parastasul de un an in casa unde actorul si-a dat ultima suflare. Printre cei prezenti s-au numarat apropiati ai cuplului si Ducu Darie, fiul regretatului artist. La un moment dat si-a facut aparitia, spre surprinderea celor prezenti Magda Catone. Singura care parea sa o astepte si a fost emotionata cand a vazut-o a fost chiar Anca Pandrea.
"Vino Magda in casa! Nu mai sta afara", a spus ea. Peste doar doua saptamani, Magda Catone isi va comemora si ea sotul disparut. Iurie Darie este inmormantat la Cimitirul Sfanta Vineri, iar Serban Ionescu isi doarme somnul de veci la Cimitirul Bellu.

Magda Catone a mers la Floreasca sa ridice trupul neinsufletit al lui Serban Ionescu si sa duca crucea inscriptionata!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate