LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Video aproape XXX! Zlata, femeia elastic, joaca in productii pentru adulti - Uite in ce pozitii ii excita pe doi masculi aproape dezbracati gata sa o satisfaca! Atentie, imagini de care Maruta nu stia!

Zlata, supranumita si femeia elastic, este singura contorsionista din lume care isi poate indoi coloana vertebrala pana la un unghi de 90 de grade, care poate deschide sticle cu picioarele stand in maini si care este capabila sa intre in cuburi cu latura de 50 de cm.

Distribuie pe:

fara descriereRusoaica de 26 de ani si-a descoperit talentul inca de la varsta de 4 ani, cand parintii au inscris-o la gimnastica, totul concretizandu-se prin selectia ei in lotul national al Rusiei.

fara descriereSi chiar daca toata lumea apreciaza telentul ei, se pare ca blonda ascunde cateva secrete... murdare. Pe internet circula doua clipuri in care Zlata pare a juca in filme pentru adulti. Profitand de flexibilitatea sa, femeia-elastic excita doua masculi aproape dezbracati, gata sa ii satisfaca toate placerile. Nu credem ca Maruta stia ca exista aceste imagini.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate