VIDEO | Asa ceva n-ai vazut in viata ta!!! Cand se da jos de la volan, de abia merge, sprijinita in baston! Are peste 80 de ani si a facut praf toate masinile vecinilor!

O strada aglomerata, in centrul Bucurestiului, ora 16.00. Trafic intens, claxoane, soferi nervosi! De nicaieri apare un Sandero gri, intr-o stare deplorabila, care pare sa se tarasca catre un loc de parcare aparent inexistent. ##VIDEO121481##

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierefara descriereMasina, lovita si zgariata in toate partile, cu o oglinda care abia se mai tine intr-o banda adeziva, opreste pur si simplu in mijlocul strazii si negociaza eliberarea locului destinat persoanelor cu handicap cu soferii parcati deja. fara descriereDiscutia dureaza cateva minute bune, timp in care automobilele din spate incep sa intoarca nerabdatoare, in cautarea unui alt traseu. Intr-un tarziu se elibereaza locul de parcare, iar soferita din Sandero incearca cateva manevre destul de riscante, tinand cont ca se petrec la nici 20 de centimetri de stalpii care delimiteaza spatiul carosabil de trotuar. Ca prin minune, masina scapa nezgariata – de parca ar mai conta – iar portiera din stanga se deschide si... ramane asa. fara descriereDupa alte cateva minute bune, din masina iese o... batrana - scuzati pleonasmul - extrem de... batrana. La prima vedere, respectabila doamna poate intra cu usurinta in categoria 80+, lucru confirmat chiar de domnia sa. fara descriere„Cum de ce conduc la varsta asta?! Am 60 de ani de experienta si vedere foarte buna: citesc fara ochelari!”, ne spune femeia, in timp ce se deplaseaza cu mare greutate, ajutata de un baston. Drumul pana la scara blocului a parut sa dureze o vesinicie, parand sa ignore cu mare eleganta bodoganelile vecinilor. „E si in varsta, si handicapata! A lovit toate masinile de aici, din zona”, ne-au zis oamenii care locuiesc in acelasi imobil cu inedita soferita.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate