VIDEO! Asa ceva nu i s-a intamplat in 20 de ani de cariera! Vezi cum a fost "talharit" Uzzy de la BUG Mafia! A ramas fara unul din cele mai de pret obiecte, de care nu se desparte niciodata pe scena

Saptamana trecuta, BUG Mafia a sustinut un concert exploziv intr-un club de fite din Regie. ##VIDEO126673##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereAsa cum obisnuieste ori de cate ori intra pe scena, Uzzy, cel mai dur component al trupei, a urcat "accesorizat" cu o sticla de whisky. Pe parcursul melodiilor, artistul a tras cu sete cateva guri din "recipient", aproape golindu-l.

fara descrierefara descrierefara descriereConcentrat asupra versurilor, intr-un moment de neatentie, Uzzy a fost deposedat de sticla, de un fan de la marginea scenei. Reactia componentului trupei BUG a fost geniala! Acesta a continuat recitalul, chiar daca parea sa regrete despartirea de domnul "Black Label". Fanul sugubat, impreuna cu doi amici de-ai sai, au golit intr-un minut toata licoarea, iar apoi au asezat sticla pe scena.

Insetat, Uzzy a cules-o si a dat-o peste cap, scurgand si ultimele picaturi de whisky. Cine credea ca pofta de "intaritor" a solistului a fost stinsa, s-a inselat amarnic. Spre finalul show-ului, Uzzy a mai cules din zona barului un pahar de whisky, terminand concertul intr-o forma de zile mari.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate