VIDEO | Asa iubire pentru Steaua mai rar! Un fost antrenor din Ghencea nu se desparte nici in somn de treningul personalizat cu initialele MS, primit pe vremea cand era "A1"

Mihai Stoichita se afla de cateva luni intr-o vacanta prelungita, dupa ce si-a terminat conturile in Kuweit, acolo unde a antrenat o echipa de prima liga ##VIDEO246321##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

 

fara descrierefara descrierefara descriereTehnicianul poreclit "Lippi", pe vremea cand antrena in Ghencea, incearca sa nu stea departe de fotbal, dand curs invitatiilor primite din partea televiziunii nationale, acolo unde este chemat ca analist, la diverse meciuri importante. In afara acestor "sarade" fotbalistice, Stoichita incearca sa-si omoare timpul liber cu cea de a doua sa pasiune sportiva, dupa fotbal, si anume tenisul.

Saptamanal, nea Mihai incinge o partida cu prietenii pe un teren din Herastrau, cam de fiecare data fiind echipat la fel, cu un trening mostenita de pe vremea cand era A1 (n.r antrenor principal) in Ghencea. Bluza are inscriptionate in partea stanga initalele M.S, ale tehnicianului, pe care Lippi le scoate in fata cu mandrie, alaturi de burtica proeminenta, de care Stoichita nu reuseste sa scape inca din anii '90, cand facea istorie la Steaua, in calitate de secund, iar mai apoi de antrenor principal.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate