VIDEO! Asa schimbare de atitudine mai rar! In urma cu o luna isi pocnea copilul cu sticla in cap! Acum Narcisa Guta ii face toate poftele fiului

Zilele trecute s-a consumat un nou episod din longevivul serial "Narcisa Guta la mall".

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

##VIDEO136062##

Ca de obicei, femeia, insotita de baietelul de 7 ani pe care il are impreuna cu "Regele manelelor", a luat magazinele la control, fara a avea vreun scop precis. Dupa ce au inceput sa cunoasca raioanele pe din afara, Narcisa si fiul ei s-au oprit in zona restaurantelor, pentru a-si trage sufletul.

fara descriereIn urma cu aproape o luna paparazzii WOWbiz au surprins o scena de groaza. Cel mic nu avea stare, facand mici nazbatii specifice varstei, dar sotia lui Guta, cu nervii intinsi la maximum, a rabufnit si a inceput sa-si apostrofeze serios fiul. Vazand ca acesta nu reactioneaza in niciun fel, ba mai mult, ia in ras vorbele sale, Narcisa i-a aruncat cu o sticla de apa, de 0,5 litri, in cap! Noroc ca recipientul era gol, altfel cel mic ar fi avut serios de suferit.

##VIDEO136063##

fara descriere

Acum insa, situatia s-a schimbat la 180 de grade. Narcisa a dovedit o toleranta si un tact iesit din comun cu fiul ei. L-a tinut de mana, l-a plimbat pe la toate restaurantele, indopandu-l cu tot ce si-a dorit micutul, o atitudine care a contrastat vizibil cu ceea ce s-a intamplat in urma cu mai bine de o luna.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate