VIDEO Asta e locul in care Smiley se simte cel mai bine! Uite unde si cum se distreaza artistul! Toti fanii ii vor da LIKE

Smiley a inregistrat un nou album, cu 17 piese, de care este foarte mandru.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereArtistul a decis ca, in acelasi timp cu lansarea, sa faca publice si filmari de la inregistrari, sub forma de serial, special pentru fanii lui, pentru ca acestia sa vada care este atmosfera din studio si cat de bine se simte Smiley in plin proces de creatie.

"Albumul acesta l-am creat zambind. Asa imi place sa fac muzica si, in general, asa imi place sa traiesc. 'Acasa' nu este un simplu album, ci este o dezlantuire creativa pentru mine; 17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura, la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor. Sper ca acesta sa fie un album pe care il veti asculta cu placere nu numai acum, peste o luna sau un an, ci si peste zece ani. Imi doresc ca si atunci sa il ascultati si sa il simtiti la fel de optimist, la fel de emotionant si de bogat in trairi si semnificatii", a declarat Smiley, citat de protv.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate