VIDEO! Asta-i smecheria pe care Salam o foloseste in timpul cantarilor ca sa fie mai puternic! Tu ti-ai dat seama ce face manelistul de "se aude" pan' la Ploiesti cand canta in Bucuresti!

Este, fara indoiala, unul dintre cei mai tari manelisti! Cand se afla pe scena, Florin Salam “da foc” la boxe cu muzica lui dar si cu stilul original pe care l-a facut deja un brand! Putina lumea a observat insa smecheria pe care Salam o foloseste atunci cand canta live! ##VIDEO113357##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCand canta la Bucuresti, Salam vrea sa fie “auzit” pana la Ploiesti! Pentru ca nu era suficient faptul ca are o voce cu o intensitate puternica, Salam mai foloseste si o smecherie in timpul cantarilor live! Artistul il are aproape de fiecare data langa el pe celebrul "Messi", un alt solist care, mai ales in timpul refrenurilor, ii dubleaza vocea!

Astfel, vocea care sustine timbrul lui Salam canta, de cel mai multe ori, pe acelasi ton cu manelistul, iar linia melodica devine mult mai puternica si capata un ecou inconfundabil in timpul show-rilor live!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate