VIDEO Atac fara precedent la adresa sotului lui Teo Trandafir! "Un anonim ratat, un smecher deloc inteligent, un vanator de zestre de duzina"

Corneliu N. Vaida, un bun prieten al lui Teo, ii aduce grave acuzatii sotului vedetei de televiziune.

Distribuie pe:

fara descriereBarbatul spune ca stia ce fel de om este Constantin Iosef, stia ca se insoara doar pe interes si ca obisnuieste sa se supere din motive incredibile.

"Ce simplu a fost sa executi o lovitura de picior cazuta si sa nimeresti in plini inima unei femei atat de deosebire, incat a fost in stare ca printr-un sarut sa te transforme in print si, printr-un da, sa te transforme dintr-un anonim ratat, dintr-un orasel francez, in vedeta nationala romaneasca"
, a scris Vaida pe blogul sau.

"Stiam cine esti, dinainte de nunta ta cu Teo. Stiam cu ce te ocupi, stiam ce fel de femei iti plac, stiam pana si faptul ca ii faceai scandal fostei neveste ca s-a ingrasat doua kile. (...) Nu esti deloc inteligent, esti doar un smecher, un vanator de zestre de duzina, un ratat care a ratat sa nenoroceasca o femeie pe care nu a meritat-o niciodata", a mai spus Corneliu N. Vaida despre sotul lui Teo.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate