VIDEO Au aparut imaginile cu momentul prabusirii elicopterului de la Siutghiol

Filmul complet al accidentului aviatic de pe lacul Siutghiol realizat cu o dronă a Claboo Media la aproximativ jumătate de oră de la prăbuşirea elicopterului a fost făcut public, luni, după două săptămâni de la producerea tragediei şi la şapte zile după ce fusese prezentată prima parte.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Reprezentanţii Claboo Media au unit cele două filmări într-un singur clip şi au făcut o nouă postare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Le-am pus pe amândouă într-un sigur clip pentru a vă fi mai uşor să urmăriţi firul acţiunii“, au spus cei de la Claboo media pe Facebook.

În noile imagini se vede mai bine momentul în care salvatorii se apropie de resturile elicopterului, fiind vorba despre patru ambarcaţiuni, cea cu vâsle a pompierilor militari şi trei civile, toate cu motor, plecate din locuri diferite ale lacului.

Întregul clip are aproximativ trei minute şi jumătate, iar în imagini nu este surprins momentul în care salvatorii ajung în locul în care a căzut elicopterul, unde se poate vedea o bucată din ceea ce pare a fi coada aparatului de zbor, în mijlocul unei pete mari de combustibil.

Pe filmare, făcută de la câteva zeci de metri înălţime, nu se poate distinge nici dacă în acel moment, petrecut la aproximativ jumătate de oră după apelul iniţial dat la 112, se mai află vreuna dintre victime la suprafaţa apei.fara descriere

Un clip cu imaginile filmate de dronă la aproximativ o jumătate de oră de la prăbuşirea elicopterului SMURD în lacul Siutghiol din Mamaia au fost date publicităţii, lunea trecută, la ora 16.11, la exact o săptămână de la producerea accidentului aviatic în urma căruia patru persoane şi-au pierdut viaţa.

Proprietarul dronei, Bogdan Dumitru, declara că o persoană l-a anunţat că drona sa, pe care o pierduse la scurt timp după prăbuşirea elicopterului SMURD, a ajuns la Poliţia Mamaia, iar ulterior drona a fost predată Parchetului Militar.

El mai spunea că a aflat de pe Facebook că un elicopter s-a prăbuşit în lacul Siutghiol şi a plecat spre staţiunea Mamaia, luând drona cu el. Imediat ce a ajuns la locul accidentului a înălţat drona, îndreptând-o spre o zonă a lacului unde observase o pată de ulei. El a spus că nu îşi explică de ce a pierdut controlul dronei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate