VIDEO! Au incercat sa refaca spagatul lui Van Damme pe bulevardul Magheru din Capitala! Iata ce le-a iesit!

Trei tineri din Capitala au parodiat reclama celebra a lui Jean Claude van Damme in care actorul face spagatul suspendat intre doua tiruri.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereReclama realizata de Jean Claude van Damme pentru Volvo, in care actorul apare suspendat intre doua tiruri aflate in miscare, tinde sa ajunga fenomen mondial.

Zilele trecute, trei tineri din Bucuresti au refacut "scenariul" inlocuind tirurile cu doua biciclete banale, iar pista de aeroport - cu bulevardul Magheru din Capitala. Unul dintre pustii teribilisti a intrat in rolul lui Van Damme, cocotandu-se cu piciorul stang pe pilonul de la roata din spate a uneia dintre cele doua biciclete si cu dreptul pe roata celeilalte, ambele aflandu-se in miscare.

Spre amuzamentul general, cei doi biciclistii au incercat sa se distanteze unul de altul in ideea de a-i permite "actorului" sa ajunga in pozitia spagat. Van Damme de Romania s-a speriat insa si s-a agatat de gatul biciclistilor refuzand sa faca celebrul spagat.

Considerat unul dintre cele mai bune spoturi publicitare realizate vreodata, reclama cu Van Damme a depasit orice asteptari, acumuland in nicio luna de cand a fost prezentata in premiera peste 58 de milioane de vizualizari doar pe youtube.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate