VIDEO! Au trecut peste toate problemele! Uite cat de tandru este Romica Tociu cu sotia! Danseaza ca doi porumbei!

Dupa 18 ani de casnicie, actorul si sotia lui s-au comportat ca doi porumbei la nunta lui Cove! ##VIDEO115920##

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereLa nunta sa, Gabriel Coveseanu a avut alaturi familia si prietenii cei mai buni, iar pe lista de invitati s-au regasit nume cunoscute din showbiz, printre care si Romica Tociu. Umoristul a mers la petrecere insotit de sotia sa, Nicoleta, iar la eveniment, cei doi pareau mai indragostiti ca oricand. Atent la orice gest al partenerei de viata, acesta nici nu mai avea nevoie de cuvinte ca sa-i faca toate placerile sotiei.

Ii dadea paharul exact cand trebuia, o invita la dans cand consoarta se uita insistent la ring, ba chiar o strangea in brate cu foc desi sunt casatoriti de 18 ani si se spune ca dupa un trai indelungat in doi intensitatea pasiunii mai scade. Ei bine, nu si-n cazul familiei Tociu care pare ca a depasit toate obstacolele.

Nicoleta Tociu nu-i poarta resentimente partenerului de viata din cauza escapadelor extraconjugale, iar actorul marturiseste ca a gasit cheia succesului unei casnicii longevive. "Barbatul trebuie sa fie de treaba, iar femeia inteleapta si intelegatoare ca sa reziste un mariaj si, de ce nu, sa fie fericit. Daca exista orgolii puternice de ambele parti se alege praful de tot", a spus Tociu pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate