VIDEO | Australia este din nou în pericol. Meteorologii anunță că țara va fi lovită de un nou val de aer uscat

Ce este mai rău abia acum începe în Australia, avertizează meteorologii. Un val de aer uscat şi temperaturi ridcate vor lovi ţara devastată deja de incendiile nimicitoare! În iadul de pe continent au pierit deja 27 de oameni şi un miliard de animale!

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Pământul atins de foc a rămas pârjolit şi nicio fiinţă nu rezistă în faţa flăcărilor şi a fumului ucigaş. Un fotograf australian a filmat sute de canguri care fug disperaţi, cât mai departe de pârjol.

VIDEO | Australia este din nou în pericol. Meteorologii anunță că țara va fi lovită de un nou val de aer uscat

fara descriere

Doar prin eforturile echipajelor de salvare şi ale voluntarilor mai multe specii vor române în viaţă pe acest pământ.

Un blogger cu peste 100 de mii de fani pe pagina sa s-a echipat, a luat un ATV şi a pornit într-o cursă contra timp pentru salvarea cât mai multor suflete. Primul care i-a ieşit în cale a fost un pui de cangur.

Ca el sunt mii de alţi voluntari, membri ai unor asociaţii pentru protecţia animalelor sau oameni simpli, care nu a putut rămâne indiferenţi în faţa acestei catastrofe şi nu s-au limitat la a dona bani!

Citeste si: Imagini pline de emoție cu un urs koala, victimă a incendiilor din Australia: S-a urcat pe bicicleta unei femei pentru a cere apă

Un miliard de suflete au pierit până acum pe continent şi pe principalele insule, iar cel mai grav este pe Insula Cangurilor! Numai aici, au pierit în flăcări peste 25 de mii de koala. Cei care au reuşit să supravieţuiască focului sunt duşi acum în locuri sigure de voluntari!

fara descriere

Numărul animalelor au murit se ridică la un miliard, iar focul a decimat nu doar canguri şi koala, dar şi animale domestice.

Pe Insula Cangurilor, oamenii şi-au lăsat în urmă toată agoniseala de o viaţă, de teama flăcărilor care nu dau înapoi. Maşinile şi casele arse par a fi un decor dintr-un film de groază. Până acum, o treime din această insulă a fost arsă.

Soţia unui fermier din regiunea New South Wales, una din cele mai afectate de incendii, povesteşte despre momentul când s-a reîntors acasă, pentru a vedea ce a mai rămas din proprietatea lor.

De astăzi, temperaturile au început din nou să crească, iar meteorologii australieni se aşteaptă ca mâine termometrele să indice peste 40 de grade în anumite regiuni.

Citeste si: Un profesor român din Sydney lansează o teorie explozivă legată de incendiul din Australia! De vină ar fi ecologiștii și guvernele!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate