VIDEO | Azi ii spui "Doamna detergent", dar ai uitat replica ei cu adevarat celebra. Intra sa o auzi pe Magda Catone zbierand: "Cine e, Vasile?"

Magdei Catone i se mai spune si doamna detergent, porecla fiind pusa chiar de fostul ei sot, regretatul actor Serban Ionescu. Numele vine de la o reclama la detergent in care Catone apare ani la rand. De altfel, aparitiile actritei in respectivele spoturi au atras criticile altor colegi care au sustinut ca e sub deminitatea unui actor consacrat sa faca reclama la detergent. Ce nu stiau ei e ca Magda Catone mai aparuse, cu ani in urma, si in alte reclame...

Distribuie pe:


fara descriereMagda Catone a aparut si in reclama unei bauturi recoritoare din anii '90"Cine e Vasile?!", e una dintre celebrele replici ale anilor '90, cand romanii abia incepeau sa simta gustul spoturilor publicitare cu iz capitalist.
Vasile era nimeni altul decat actorul Stelian Nistor care discuta la telefon cu amicul sau, Mitica! "O mai sti pe aia mica? Am vazut azi una noua in oras... Dar e mai mare! Ajunge pentru toata familia...", explica el in liniste la telefon. Fara sa aiba habar, insa ca sotia aude discutia si crede ca cei doi prieteni vorbeau de vreo noua aparitie feminina in oras.
fara descriere"Cine e Vasile?!", e celebra replica din reclamaSotia e nimeni alta decat actrita Magda Catone, aflata la prima aparitie intr-o reclama televizata. Momentul cand sotia geloasa lasa treaba la bucatarie, tranteste nervoasa usa de perete, avand in mana un linguroi de lemn si striga isteric "Cine e Vasile?!" a ramas de referinta in memoria tuturor.
In realitate, discutia era despre o bautura racoritoare, mai exact despre noua sticla de doi litri, abia lansata in acea perioada.


VIDEO Aparitie neasteptata la parastasul lui Iurie Darie! In cateva saptamani si ea ii va face pomana sotului decedat tot in luna noiembrie in urma cu un an

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate