VIDEO | Bahmu si Prigoana, chemati de urgenta la psihologul scolii la care invata fiii lor. Cei doi au venit separat si au iesit negri de suparare!

Se pare ca baieteii cuplului Bahmu-Prigoana ar avea niscaiva probleme la scoala, iar parintii au fost trasi la raspundere de dascali.##VIDEO268035##

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereAm primit un apel interesant, zilele trecute, pe telefonul de pont al redactiei WOWbiz.ro. La capatul celalalt, un barbat sustinea ca este taticul unui baietel care invata la aceeasi scoala cu fiii cuplului Bahmuteanu-Prigoana. Cititorul nostru sustinea ca mai multi parinti s-ar plange de comportamentul agresiv al minorilor celebrului cuplu. Potrivit parintelui, se pare ca mai-marii scolii ar fi luat act de nemultumirile invocate de alti parinti si urmau sa ia legatura cu Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu pentru a afla cauzele asa-zisului comportament neadecvat al baieteilor.

fara descrierefara descrierefara descriereCu legatura sau nu cu cele de mai sus, paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins, vineri dimineata, pe Adriana si pe Silviu la... psihologul scolii fiilor lor. Cei doi au ajuns separat la "convocare" si au intrat in cladire. Dupa cateva zeci de minute, cei doi au iesit din sediu, tot separat si extrem de suparati. S-au urcat fiecare in parte in masinile lor personale si... dusi au fost.

fara descrierefara descriereEste foarte posibil ca psiholoaga scolii sa-i fi chemat pe cei doi parinti pentru a afla cum mai merge treaba intre ei, daca nu cumva relatia dintre cei doi parinti este incordata si, ca atare, poate genera efecte nedorite asupra comportamentului minorilor. Nu de alta, dar asa procedeaza, in general, dascalii responsabil in situatii in care sunt identificate probleme comportamentale la nivelul copiilor. Pentru ca daca parintii au probleme, este foarte posibil ca micutii sa reactioneze la acestea in medii straine caminului.

In ultima perioada, Adriana Bahmuteanu a fost vazuta foarte des la scoala minorilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate