VIDEO Barbatul impuscat in urma scandalului cu vecinii: "Au inceput sa traga ca in Vestul Salbatic"

Barbatul din Bucuresti impuscat in urma scandalului cu vecinii a dat declaratii despre incidentul in urma caruia a fost ranit.

Distribuie pe:

fara descriereEl este internat la Spitalul Sf. Pantelimon si a fost filmat cu o camera ascunsa de jurnalistii de la Romania TV.

"A fost un incident între prietena băiatului meu, când a fost zăpada aia, atunci s-au şicanat acolo, că aveau unde să intre. Femeia, care e mama băiatului care a venit cu ăştia, e una imensă, e mare. Şi-a coborât din maşină, n-a vrut să se dea la o parte, a zis că "nu treci tu, nu trec nici eu". S-au certat amândouă acolo, a sărit cu picioarele pe ea şi a dat-o în maşină pe asta mică. Asta e o fâţă de om, aia e imensă. Atunci am fost şi am depus plângere. Probabil că i-au chemat. Cu câteva zile înainte au venit acasă la mine. Bărbatul ei şi ea. Iar puşi pe scandal. Că dacă nu ne retragem plângerea, ne omoară. Lasă, că fi-miu lucrează la BGS şi vă arătăm noi, fraierilor", a declarat barbatul pentru RTV.net.

"Aseară l-au urmărit pe ăsta mic. Au început să tragă ca-n vestul sălbatic. Cu pistoale cu bile, înarmaţi cu telescopice din alea. Au fost cu câteva zile înainte la vărul meu. Cu uniforma de la BGS. Atunci mă căutau, probabil. Au tras cu bile, cu bastoane, cu spray-uri. Şi ăştia care au venit acum erau masivi", a mai declarat el.

Cei cinci agresori au fost prinsi, insa victimele sustin ca probele au disparut de la locul faptei.

"Când a venit poliţistul aseară dispăruseră probele. Au avut cuţite. Pe unul am reuşit să-l imobilizăm. Altfel scăpa şi se muşamaliza totul. A rămas acolo şi era lângă el spray, era lângă el cuţit, era lângă el pistol. I-am şi spus gaborului. Domnule, de ce le iei cu mâna. Ia-le cu o cârpă, ceva, să iei amprentele", a precizat victima.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate