VIDEO | Beyonce a presimtit cu 3 ani inainte ca va trece printr-un cosmar cu Guta! Asculta piesa scrisa de Madalina care anunta dezastrul: "Pe-amandoua ne-amagesti, doua suflete ranesti"

Beyonce de Romania si-a „presimitit” soarta. Cu trei ani in urma, ea a compus versurile unei piese care a descris perfect triunghiul amoros format de ea, Nicolae Guta si Narcisa.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierePe vremea aceea, Madalina era brunetaPiesa „Doua suflete ranesti” lansata in 2011 de Madalina – Beyonce de Romania – in duet cu Mitzu din Salaj, iubitul ei de la acea vreme, vorbeste despre o iubire complicata, in care un barbat iubeste doua femei si nu poate renunta la nici una. Textul este sub forma unui dialog intre femeia inselata si barbatul care constientizeaza ca o face sa sufere insa spune ca-i este prea greu sa aleaga. fara descriereBeyonce, alaturi de Mitzu - fostul iubit - si de "rivala" ei„Pe vremea aceea eram impreuna cu Madalina si am lucrat amandoi la aceasta piesa. Eu am facut muzica iar textul l-am scris impreuna. Este o poveste adevarata, li s-a intamplat unor prieteni de-ai nostri. E adevarat, se potriveste foarte bine si cu ce i se intampla Madalinei in acest moment, insa la acea vreme nu se gandea ca va avea un copil cu Nicolae Guta”, a declarat Mitzu din Salaj pentru WOWbiz.ro.

Doua suflete ranesti

Madalina: Cum de poti iubi asa / Si pe mine si pe ea / Daca zici ca ma-ntelegi / Trebuie una s-alegi

Mitzu: Ce fac eu stiu ca nu-i bine / Dar nu pot sta fara tine / Sufletul imi e pustiu / Ce sa fac eu nu mai stiu / Sa o las e prea tarziu

Madalina: Pe-amandoua ne-amagesti / Doua suflete ranesti / Viata din mine mi-o iei / Nici tu nu mai stii ce vrei

Mizu: Chiar nu ma pot hotari / Daca ea sau daca tu / Vreau sa fac sa fie bine / Sa stiu ca nu regret maine

Madalina: Nu te juca cu viata mea / Te vreau pe tine, tu pe ea / Sa te-mpart imi este greu / O vrei pe ea in locul meu

Mitzu: Nu stiu ce e-n mintea mea / Gandul meu e tot la ea / Mi-e foarte greu sa aleg / Pe nici una sa nu pierdfara descriereAsa arata Beyonce de Romania acum

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate